Buscar
Estás en modo de exploración. debe iniciar sesión para usar MEMORY

   Inicia sesión para empezar

Food and Nutrition


🇬🇧
In Inglés
Creado:
Food and Nutrition


Public
Creado por:
Mikaila


0 / 5  (0 calificaciones)



» To start learning, click login

1 / 25

[Front]


the state of the body resulting from the intake and use of nutrients
[Back]


nutritional status

Practique preguntas conocidas

Manténgase al día con sus preguntas pendientes

Completa 5 preguntas para habilitar la práctica

Exámenes

Examen: pon a prueba tus habilidades

Pon a prueba tus habilidades en el modo de examen

Aprenda nuevas preguntas

Modos dinámicos

InteligenteMezcla inteligente de todos los modos
PersonalizadoUtilice la configuración para ponderar los modos dinámicos

Modo manual [beta]

El propietario del curso no ha habilitado el modo manual
Modos específicos

Aprende con fichas
elección múltipleModo de elección múltiple
Expresión oralResponde con voz
EscrituraModo de solo escritura

Food and Nutrition - Marcador

0 usuarios han completado este curso. ¡sé el primero!

Ningún usuario ha jugado este curso todavía, sé el primero


Food and Nutrition - Detalles

Niveles:

Preguntas:

120 preguntas
🇬🇧🇬🇧
-conduction -convection -radiation
Methods of heat transfer
Flour
Forms the structure of the main framework of the cake. it provides a medium in which lquids and fats can be absorbed
- plain or rubbed-in -rich or creamed -sponge or whisked -melted
Types of cakes(cakes are classified by the way the fat is rubbed in)
Plain cake
Fat is rubbed into the flour using finger tipsor pastry blender until the mixture resembles fine breadcrumbs
Sponge cake
Eggwhites are beaten until it forms a stiff foam then other ingredients are lightly folded in
Plain cakes
-rock buns -jam buns
Melted cakes
-carrot cakes -ginger bread
Rich cakes
-orange cake -fruit cake
Sponge cakes
-swiss role -genoese sponge
Generally in the middle of the oven
Position of cake in the oven
Dough
A flour mixture containing more flour than liquid which enables the product to be handled or kneaded
Cold water
Type of water used in pastry making
Heat and moisture
The reason why micro organisms that cause food spoilage
Methods of preservation heating
-pasteurization -sterilization -canning and bottling
-jam(sugar) -pickle(vinegar)
When chemical treatment is used